Diensten

Voor onderstaande diensten kunt u bij ons terecht:

Wij hanteren voor het webdesign verschillende tarieven. Omdat een website voor iedereen anders is, is de prijs ook voor iedereen anders.
Voor een optimale prijs kunt u het beste contact met ons opnemen door het sturen van een E-mail of het invullen van het contact formulier.
U krijgt dan binnen 24 uur een reactie terug.

Logo Ontwerp

Er komt meer kijken bij een logo dan men denkt. Een logo moet één geheel vormen en passen bij de uitstraling van het bedrijf. Het meest belangrijk is dat het de doelgroep moet aanspreken. Wij maken voor u een uniek ontwerp dat past bij u bedrijf.

U geeft in grote lijnen aan wat u wilt en welke kant u op wilt gaan en wij proberen daar een uniek ontwerp op te baseren.

Huisstijl 

Wilt u samen met u logo ontwerp ook nog een bijpassende huisstijl hebben dan kan dat. Samen met het logo dat wij hebben gemaakt, (of uw eigen bestaande logo) maken wij een huisstijl. Onder de huisstijl vallen bij ons het visitekaartje (voor – en achterkant), briefontwerp, en de enveloppe.

Wij werken samen met logototaal.nl op het gebied van Logo’s en Huisstijl  zodat we optimaal aan uw wensen kunnen voldoen.

Ook werken wij samen met Steinhoeve Media & Reclame op het gebied van diverse media en reclame uitingen.

U kunt bij ons ook terecht voor andere zaken. Denk aan folders, flyers, brochures, posters. Voor meer informatie kunt u contact hierover met ons opnemen.