U heeft uw website zelf gemaakt of laten maken met WordPress en geen tijd om de WordPress, Thema en plugin updates uit te voeren, met dit onderhoud kan HendriksWebdesign u van dienst zijn.

Elke website heeft onderhoud nodig, vergelijk het met het onderhoud van uw auto.
Wij voeren dit voor u uit, zodat u zich bezig kunt houden met uw core business.

Waarom is onderhoud van uw website zo belangrijk:
Internetcriminelen proberen via speciale software op alle mogelijke manieren in te breken op websites om gegevens te stelen of dubieuze reclamelinks te plaatsen. In het ergste geval raakt uw domeinnaam besmet en komt uw bedrijfsmail niet verder meer dan de spam inbox van uw klanten.

Door uw website te laten onderhouden door HendriksWebdesign bent u verzekerd van een website die altijd up to date is.

We bieden hiervoor diverse opties:

U kunt bij HendriksWebdesign een onderhoudsabonnement afsluiten voor € 30,- per maand (maandelijks opzegbaar) voor alleen onderhoud aan uw website.
Bij het onderhoudsabonnement loggen we 1 of meerdere keren per maand in op uw website om de WordPress, Thema en plugin updates uit te voeren. Bij dit abonnement zit een backup van de website, bestanden en de database inbegrepen, zodat als er iets met de website gebeurt tijdens het updaten (wat niet heel vaak voorkomt, maar wel zeker mogelijk is), we altijd een recente backup terug kunnen plaatsen, zodat de website zo snel mogelijk weer online is. Ook het terugplaatsen van de backup bij problemen zit bij de prijs inbegrepen.

Ook kunt u ervoor kiezen een strippenkaart aan te schaffen voor een x aantal uren (resp. 10, 20, 40 of in overleg) waar we dit onderhoud, maar ook eventuele uitbreidingen of aanpassingen aan uw website voor kunnen uitvoeren.
Bij elke update van WordPress, Thema, plugin of wijziging aan uw website krijgt u een overzicht van het aantal bestede uren toegezonden per mail.
Deze strippenkaart schaft u op voorhand aan en u betaalt het aantal uren wat u kiest vooraf.
Als de strippenkaart bijna op is kunt u ervoor kiezen een nieuwe strippenkaart af te nemen , over te stappen op het onderhoudsabonnement of het beheer van uw website weer zelf te gaan uitvoeren.

Is uw interesse gewekt neem dan vrijblijvend contact met ons op.